Ademende stof

ADEMENDE STOF

Attipas babyschoenen en babyslofjes zijn voorzien van gaatjes en gemaakt van een zachte, ademende stof.

Vaak zijn babyschoentjes niet gemaakt om de voetjes van uw kind te laten ademen. Dit resulteert in klamme of zweterige voetjes. Attipas babyschoenen en babyslofjes zijn voorzien van gaatjes en gemaakt van een zachte, ademende stof. Hierdoor blijven de voetjes lekker warm, maar kunnen ze blijven ademen.

Attipas babyslofjes zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als één van de belangrijkste eigenschappen. De zolen van de babyschoentjes zijn gemaakt van thermoplastische siliconen en de stof is volledig natuurlijke katoen. Hierdoor blijven de voetjes warm, en wordt het vocht of zweet op een natuurlijke manier afgevoerd. Hierdoor zijn de babyschoenen van Attipas zeer geschikt voor een kinderdagverblijf of kinderopvang. De Attipas schoenen zijn in warmere landen als Korea en Japan ook zeer populair vanwege deze eigenschappen. In Japan worden op jaarbasis al meer dan 500.000 paar Attipas babyschoentjes verkocht.

Dit geeft aan dat ons wetenschappelijk onderzoek niet alleen gebaseerd is op feiten, maar ook daadwerkelijk werkt en bijdraagt aan een steeds groter wordende groep blije baby’s.