Over de stichter

Over de stichter van Attipas

"een stap van mijn waardevolle vriend"

Wat is de betekenis van de voor onbekend woord "Attipas"?

Letterlijk vertaald, betekent dat: "een stap van mijn waardevolle vriend".

Eerste deel van het woord "Atti" betekent, vertaald uit het Koreaans- "mijn waardevolle vriend".

Tweede deel, "pas" betekent "stap" in het Frans.

 

Over de stichter van het Attipas brand: De stichter en CEO van WildCat- het bedrijf dat peuterschoeisel Attipas produceert heet O Dong Je.

Zijn levensloop:

  • - Geboren in 1960 in Busang, Korea, waar hij nog steeds woont.

  • - Na een opleiding in microbiologie verkregen te hebben, werkzaam in micro-biologische laboratorium.

  • - 25 jaar geleden begon hij samen met een universitaire vriend te werken in schoenen-business.

  • - 12 jaar heeft hij gewerkt als president in Reebok (Korea). Samen met zijn universitaire vriend was hij bezig met ontwikkeling van wielersportschoeisel voor wereldbekende producent van wieleraccessoires Shimano uit Japan. Wielerschoeisel van Shimano werd vanwege haar functionaliteit en modernste technologische innovaties de Nr.1 ter wereld, waarbij het de Italiaanse brands en Nike voorbij gestreefd heeft.

  • - Mr. O Dong Je heeft zijn eigen bedrijf gesticht, welke bezig was met ontwikkeling van schoeisel voor mensen, die vaak aan het lopen zijn. Een bekende Zwitserse schoenenbrand MBT is ontwikkeld in samenwerking met zijn bedrijf.

  • - Later in 2004, heeft hij het bedrijf verkocht en Wildcat gesticht. Eerste product, dat wordt vervaardigd, zijn de flexibele zolen, welke de voetvorm aannemen. Verkoop hiervan vindt alleen plaats in Koreaanse Republiek en wordt geëxporteerd naar de artsen in Japan. Tweede product is Attipas.

Al het bovenvermelde concluderend: een grote, 25-jarige ervaring hebbende in het ontwikkelen van schoeisel, bestuderen van sport-technische basis, gezond lopen en herstel van enkels en het menselijk lijf, heeft Mr. O Dong Je zijn ervaring en kennis gericht op ontwikkeling van kinderschoenen van Attipas. Het feit dat ontwikkelaar van dit schoeisel niet een gewone schoeneman of schoendesigner is, maar een kwart van zijn leven heeft gewijd aan bestudering van bijzonderheden van het functioneren van het menselijk lijf en fitheidsmethoden is een belangrijk gegeven bij de keuze van kinderschoenen. Een belangrijke extra kanttekening hierbij is dat het schoeisel is ontwikkeld in samenwerking met de Nationale Universiteit van Seoel (orthopedische faculteit). Dit alles verzekerd van het feit dat de voetjes van Uw kind in veilige schoeisel zijn. Attipas zijn geen sloffen, zoals sommigen hen typeren, maar volwaardige schoenen voor peuters, welke gedragen kunnen worden zowel thuis als buiten met droog, warm, zomers weer. Maak een goede keuze voor de eerste schoenen van Uw peuter- geef hem een gezonde toekomst!