Online shop

Attipas babyschoenen online shop

Foto-tabel Lijst

72 of 85 products

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foto-tabel Lijst

72 of 85 products

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Attipas babyschoenen

De mooiste babyschoentjes koopt u veilig en snel op Attipas.nl! De babyschoenen en babyslofjes op Attipas zijn uniek, veelzijdig, kleurrijk en voornamelijk veilig! Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s die blootsvoets leren lopen, het beste looppatroon ontwikkelen. De Attipas babyschoentjes simuleren het lopen op blote voetjes en zorgen voor een perfecte ontwikkeling van de motoriek van uw kind. Babyschoentjes kopen was nog nooit zo leuk als bij de online Attipas winkel!

Attipas babyschoenen zijn uniek in Nederland omdat het de enige babyschoenen zijn die geproduceerd zijn volgens de "Attipas filosofie". Dit betekent dat de babyschoenen aan hoge eisen moeten voldoen. De schoenen zijn zonder lijm of formaldehyde geproduceerd, hebben een grote neus heeft zodat de teentjes vrij kunnen bewegen, zijn zeer gebruiksvriendelijk, veilig en voldoen aan de hoogste eisen. Zo zijn de babyschoentjes van Attipas getest door de TÜV en volledig veilig bevonden.

Wij weten dat ouders hun babyschoenen het liefst kopen bij een vertrouwde webwinkel. Online babyschoenen kopen kan soms veel tijd kosten en niet al te makkelijk gaan. Bij Attipas is dit niet het geval, kopen bij Attipas is zeer makkelijk, snel en u bent gegarandeerd tevreden.

De garanties van Attipas:

Bij het online kopen is het natuurlijk van belang dat u kunt vertrouwen op de webwinkel. Attipas zorgt voor een snelle verzending, de beste service, en 30 dagen retourrecht. Niet goed, geld terug dus! Als u voor 16:00 besteld, heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Mocht u vragen hebben over het kopen van de Attipas babyslofjes, dan staan wij u graag telefonisch te woord. Babyschoentjes online kopen doet u dus natuurlijk vertrouwd bij de Attipas winkel.