De grote neus

De tenen box

De grote neus zorgt voor een totaal nieuwe en toch vertrouwde ervaring voor uw kind.

Wat meteen opvalt aan de Attipas babyschoenen en babyslofjes is de grote neus. Attipas heeft veel tijd en moeite gestoken in een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat baby’s beter leren lopen als de tenen vrij kunnen bewegen. Dit is omdat het zwaartepunt van een baby totaal anders is als het zwaartepunt van een volwassene. Een baby staat voornamelijk op de hiel, en een volwassene gebruikt de hele zool.

Om deze reden is het van belang om de schoen totaal anders te ontwerpen. Baby’s en peuters hebben andere behoeftes en hebben dus een andere schoen nodig. De grote neus zorgt voor een totaal nieuwe en toch vertrouwde ervaring voor uw kind. Nieuw omdat het volledige vrijheid heeft tijdens het lopen op de Attipas babyschoenen. Vertrouwd omdat het eigenlijk hetzelfde voelt als lopen op blote voetjes. De ideale situatie zou zijn dat uw kind altijd blootsvoets loopt, maar dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Attipas babyschoenen simuleren de ideale situatie en zorgt voor een optimale ontwikkeling van het looppatroon van uw kind. De schoentjes bevorderen het cognitieve vermogen en de motorische ontwikkeling van uw.

Attipas babyschoentjes en babyslofjes zijn ontworpen om te voldoen aan alle wensen van uw kind en zorgen voor een optimale ontwikkeling.