Retourneren en ruilen


Retourneren

De babyschoentjes kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, zonder opgave van reden, mits ongedragen, onbeschadigd, ongewassen en in de originele verpakking met bijsluiting van de factuur. Retourzendingen zonder factuur worden niet in behandeling genomen. Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper. Terugbetaling vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de babyschoentjes. Retourzendingen welke niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen. Producten gekocht met een kortingscode of andere acties komen niet in aanmerking voor restitutie. Deze kunnen wel worden geruild voor een ander product of een tegoedbon.

Bij een orderbedrag van €50,- of meer worden er geen verzendkosten in
rekening gebracht. Mocht het totale orderbedrag na het retourneren €50,-
of lager zijn, dan zien wij ons genoodzaakt met terugwerkende kracht
verzendkosten a €4,95 in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend
worden met het te vergoeden bedrag.

Garantievoorwaarden

HROS  B.V. garandeert dat de Attipas voldoen aan normale eisen van deugdelijkheid. Als bij normaal gebruik, gebreken optreden aan de babyschoenen dan krijgt u kosteloos een nieuw paar babyschoenen toegestuurd. Beschadigingen aan babyschoenen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen één dag na ontvangst van de babyschoenen melding wordt gemaakt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. U krijgt één maand garantie op uw aankoop. Van garantie is uitgesloten: verkleuren van de babyschoenen,  algemene slijtage en buitensporige slijtage als gevolg van het kruipen of lopen op ruwe ondergrond.  U dient babyschoenen die worden teruggezonden voor vervanging te retourneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

hros b.v.
T.a.v.: Retourafhandeling 
De parelvisserslaan 82
1183RN Amstelveen

Babyslchoenen zonder factuur worden niet in behandeling genomen.
Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door: 

• Slijtage door gebruik
• Slijtage door wassen
• als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt, 
• Vocht, extreme warmte, zonlicht

Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. HROS  B.V gebruikt deze gegevens alleen maar om u in de toekomst eventuele aanbiedingen te doen.

Afbeeldingen 

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een babyschoen op details afwijken. Alle fotos en specificaties zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Aan de kleuren en afmetingen kunnen geen rechten ontleend worden

Prijzen

De prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden 
Alle weergegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW.

K.v.K. : 34223977
BTW.nr.: NL814745921B01
E-mail: info@attipasnl.nl
© 2018 Hros B.V.