Pflegeleicht

Gebruiksvriendelijk

De babyschoenen zijn gemaakt van katoen en siliconen en zijn zeer makkelijk schoon te maken.

U kent het vast wel, de babyschoentjes en kleertjes van een baby worden erg snel vies. Of het nou etensresten of ander vuil is, u wilt natuurlijk dat het ook makkelijk weer schoon te maken is.

Het is aan te raden om de babyschoenen van Attipas met de hand te wassen voor de beste resultaten. Net zoals alle kleding, worden de kleuren naarmate de schoenen vaker gewassen worden doffer. Om dit te voorkomen kunt u het beste de babyschoentjes met de hand wassen.

Attipas babyschoentjes kunt u indien nodig of gewenst natuurlijk gewoon in de wasmachine wassen. De babyschoenen zijn gemaakt van katoen en siliconen en zijn zeer makkelijk schoon te maken.  U kunt de babyslofjes en babyschoentjes van Attipas gewoon mee wassen met de rest van de was omdat de zool zo zacht is. Ook als u een kinderdagverblijf of kinderopvang heeft, kunt u de babyschoentjes dus gemakkelijk wassen.

Heeft u vragen over het onderhoud van de schoentjes? U kunt ons altijd bellen of via e-mail bereiken en wij kunnen u alles vertellen over het onderhoud van de Attipas schoentjes.