Sicherheit

Veiligheid

Door te blijven voldoen aan de hoogste eisen, zorgt Attipas voor de veiligheid van uw kind.

De Attipas babyschoentjes zijn gemaakt van volledig natuurlijke en milieuvriendelijke materialen en grondstoffen. De natuurlijke katoen en de zool van siliconen zijn zonder lijm met elkaar verbonden door middel van een speciaal proces waarbij de twee bestandsdelen met elkaar worden versmolten. De stof en de zool zijn niet alleen zeer zacht, maar ook duurzaam en veilig voor uw kind. De Attipas filosofie is gebaseerd op het werken in harmonie met de natuur en het zorgen voor gezonde baby’s.Tijdens het gehele productieproces wordt geen gebruik gemaakt van giftige of schadelijke stoffen. Er is dus absoluut geen lijm of formaldehyde te vinden op de Attipas babyschoenen.

De babyschoenen van Attipas voldoen aan de strengste veiligheidseisen voor kinderen. Deze veiligheidsnormen zijn bevestigd door verschillende onderzoeksbureaus zoals de KCL en de TÜV. Attipas babyschoenen hebben verschillende certificaten ontvangen van verschillende onderzoeksbureaus en laboratoria om zo de veiligheid te garanderen.

Deze certificaten tonen aan dat de Attipas babyschoentjes absoluut niet zijn geproduceerd met gevaarlijke stoffen en 100% veilig zijn voor uw kind. Ook tijdens het verblijf op een kinderdagverblijf zal uw kind altijd veilig blijven.

Door te blijven voldoen aan de hoogste eisen, zorgt Attipas voor de veiligheid van uw kind.

formaldehyde test-outsole
Formaldehyde
TUV+test unlocked