iDEAL

De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

BanContact Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

Creditcard

Bij Attipas kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

PayPal

Als je kiest om via PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Van ons ontvang je na betaling een ontvangstbevestiging.

AttipasNLCadeaubon

De Attipas Cadeaubon is een bon die zowel online als in één van onze partners te koop is en ingeleverd kan worden.

Vooruitbetaling

Wanneer je het aankoopbedrag liever overmaakt naar de rekening van Attipasnl.nl (bijvoorbeeld via internetbankieren, acceptgiro of een bankoverschrijving uit het buitenland) kies dan voor 'Vooruitbetaling'. Wij sturen je een e-mail met een ordernummer en bankrekeningnummer (inclusief  'IBAN nummer) zodat je de betaling kan doen op de manier waar je het meest vertrouwd mee bent. Zodra wij de betaling hebben ontvangen worden de schoenen verstuurd. Let wel op! Wanneer 7 dagen na het plaatsen van de order geen betaling is ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.

Achteraf betalen

Met achteraf betalen ontvangt u eerst uw bestelling en kunt u later binnen 14 dagen uw bestelling betalen.